Trek u niets aan van de verhuis!

Internationale verhuizingen doet u best met ons bedrijf

LINGIER VERVOERBEDRIJFStaat u op het punt om naar het buitenland te verhuizen, neem dan snel contact op met ons. Internationale verhuizingen is één van onze specialiteiten omdat wij alle bekommernissen van u overnemen. Van begin tot einde worden uw meubelen en goederen voorzichtig behandeld. Onze verhuizers komen de meubelen demonteren en pakken ze in zodat ze steeds gevrijwaard blijven van mogelijke schade. Daarna brengt één van onze vrachtwagens uw meubelen naar de juiste locatie tegen het afgesproken moment.

Voor internationale verhuizingen aanvaarden wij alle verplaatsingen die met de vrachtwagen bereikbaar zijn. Ter plaatse nemen onze medewerkers het uitpakken van de goederen voor zich en als u het wil, wordt alles weer geplaatst waar u het wenst.  Wij verhuizen onder andere goederen naar woningen in het buitenland, naar vakantiewoningen of kantoormeubilair dat naar kantoren in een ander land moet.
Indien uw meubelen sneller uit uw woonst moeten voor de eigenlijke verhuis dan kunnen wij steeds voor een veilige meubelbewaring zorgen.

Verhuizen naar het buitenland wordt veel makkelijker:

  1. onze verhuizers pakken alles in en uit
  2. veilig transport naar uw bestemming
  3. naar alle landen bereikbaar met de vrachtwagen
  4. eventueel met voorgaande meubelbewaring

Een goed geregelde verhuis begint met ons nu te contacteren.

Contacteer ons!051/67 00 29